neděle 8. února 2015

Motýlek - Astor Big and Beautiful BFLY

Krásný podvečer mé milé :)
Přemýšlela jsem, co tu ještě nemám (je toho hodně :D) a tak jsem se rozhodla začít řasenkou, protože kromě make upu jako takového je to druhá věc, bez které se prostě neobejdu. Máte to taky tak?
Vybrala jsem svoji momentálně nejoblíbenější řasenku, ze které jsem nadšená. Tenhle růžový motýlek mne opravdu překvapil. Koupila jsem ji totiž v nějakém obrovském výprodeji a vyšla na neuvěřitelných 70 Kč. Nevkládala jsem do ní nijak zvlášť velké naděje, nevím proč, ale Astor ve mně nevzbuzuje úplně důvěru, i když už trochu měním názor :).
Má úžasný růžový obal, který se mi ani za nic nepodařilo vyfotit. Na obrázku je tak nějak bronzový, ale ve skutečnosti je nádherně princeznovsky růžový. Řasenka má poměrně velký obal, na což jsem zvyklá i od jiných značek, ale možná bych uvítala o trochu štíhlejší alespoň víčko. Ale to je jen detail. Celkově působí poměrně luxusně, dělá dojem kovu a to já můžu. Co mě však ale vytáčí, věčná opatlanost! Musela jsem přefotit obal, protože to vypadalo naprosto příšerně. Ovšem v běžném provozu to opět řešit nemusíme, že.
Co píše výrobce? Samou chválu, jak jinak :) :Astor představuje Big & Beautiful BFly Butterfly Look řasenku pro masivní objem a pružné řasy. První objemová řasenka po níž budou řasy lehké a nadzvednuté jako motýlí křídla. Gelové složení zajišťuje "plyšovou" texturu, která poskytuje masivní objem při tom však pružné řasy. Lehčí přírodní vosky a sytější barva. Unikátní kartáček Stretching Butterfly dokonale padne tvaru oka a nalíčí řasy až po konečky a zajistí tak dokonalý motýlí efekt. Pro dosažení maximálního motýlího efektu naneste další vrstvu na řasy na vnějším koutku oka.

Výhody

  • Objem bez zatížení řas
  • Masivně objemné, ale pružné řasy
  • Motýlí kartáček rozprostře řasy do krásného vějíře od koutku ke koutku
  • Oftalmologicky testováno
  • Vhodné pro nositelky kontaktních čoček
Málo kdy dávám výrobcům za pravdu, ale tady prostě musím. Sice nevím, co mají na mysli plyšovou texturou, ale řasy pružné opravdu jsou, vůbec nemám pocit, že bych měla na řasách vrstvu něčeho, co mi je "zabetonuje" a v pohodě se ohýbají bez lámání či nějakého opadávání řasenky. Objem je super, ale řasy jsou i prodloužené.
Zde je vidět opatlanost, pardon :D
Kartáček je skvělý! Měla jsem s ním na začátku problém, do této doby jsem používala jen klasiku nebo umělohmotné kartáčky, ale rovné. Než jsem se s ním naučila pracovat (zhruba týden), měla jsem oko celé od řasenky :D. Ovšem potom jsem si našla svoji techniku a řasenku jsem si opravdu oblíbila. Překvapuje mě její výdrž, tříměsíční živonost je dávno pryč a ona je jak nová! No vyhoďte si ji, když pořád úžasně řasí :). Textura je vážně spíš gelová, nedělá žádné hrudky, řasenka neopadává, nerozmazává se drží do odlíčení případně promnutí očí :D. Rychle zaschne, ale zůstane pružná. Řasy mám krásně natočené, i když teda s tm problém nemám, kleštičky nepoužívám nikdy. Ale co budu kecat, koukněte se samy.
Trochu rozdíl, že? :)
Jsem s touto řasenkou opravdu spokojená, přesto nevím, jestli si ji koupím znovu, protože jich chci vyzkoušet asi ještě milion :D. Ale doporučit ji rozhodně můžu a třeba se k ní i časem vrátím.
Za řasenku běžně dáte okolo 180 Kč, určitě se dá najít v akci za méně. Má 12 ml a seženete ji v klasické černé.
Jaká je vaše oblíbená řasenka?

1 komentář:

  1. řasenka má krásný effect, asi se na ni mrknu :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat