pátek 17. července 2015

Vybarvi se 3, den pátý - neon

Krásné odpoledne všem,

je tu pátek a tak to chce něco hravého a jásavého :), to splňují dokonale neonky. Zářivé odstíny různých barev okamžitě oživí váš outfit i líčení a nikdo vás nepřehlédne. Já, ač mám ráda barvičky, jsem si neony nijak neoblíbila. Především v oblečení mě nechávají naprosto chladnou a po žádném takovém kousku netoužím.

Co jsem našla ve své neonové sbírce?


Jako podklad slouží neonově zelený šátek, který jsem si dovezla z Německa. Nevím, co mě to tenkrát popadlo, protože ho vůbec nenosím. Na něm jsou dva laky, jeden od Essence, který úplně tak neonový není, ale při troše fantazie se do této kategorie se dá zařadit :) a lak od Moje, který je opravdu neonový a matný. Zařadila jsem sem i opalovací krém, protože patří neodmyslitelně k létu a tento je v krásné oranžové svítivé barvě, značka Sun Dance z DMka. Opět zařazuji paletku od Sleek - Del Mar vol. II kvůli žlutému zářivému stínu. Dál žlutý stín od Rival de Loop Young, tvářenka z limitky Come to town od Essence v odstínu 01 - is that you, santa?, liptint, který jsem sehnala za pár korun v Polsku a je opravdu neonově růžový, Babylips Electro žlutý a Dermacol Longlasting Lipstick v odstínu 01.
Na druhé fotce jsou dva stíny, které jsem objevila o něco později a tak nejsou na první :D. Aneb jo, jsem bordelář. Je to růžový stíny od Maybelline z řady Colorama. A stín od Catrice v oranžové barvě v odstínu 320 Dalai Drama.

A teď už líčení. Protože neonky nemusím, nechtěla jsem je mít ani přes celé oko :D. Ale v téhle variantě se mi líčení líbí a dokonce dost.










Neonový tag
1.    Máš ráda neonky?
No, takhle, nemůžu říct, že bych je nesnášela. Ale ráda je nemám.

2.    Tvá nejoblíbenější neonka?
Když už si musím vybrat, tak bych volila zelenou a modrou.

3.    Strhla tě tahle vlna sebou nebo tě nechala chladnou?
Nechala mne naprosto chladnou. 

4.    Jaké barvy kombinuješ s neonkami?
Když už, tak černou nebo bílou. Rozhodně se mi nelíbí několik neonek spolu. Je to hrozně křiklavé a snad i puberťácké. Jinak mám strašně moc ráda kombinace různých barev, ale neony mi prostě nesedly.

5.    Neony radši na oblečení nebo v líčení?
Když už, tak líčení. Neonový mám pouze šátek, který je na fotce s kosmetickými produkty, ale měla jsem ho na sobě asi jen jednou.

6.    Vlastníš neonový lak?
Vlastním, ty dva růžové, ale zase, měla jsem oba snad jen jednou a nijak mě to neláká.

7.    Tvůj nejoblíbenější neonový produkt?
Tak to je nejspíš žlutý stín z paletky od Sleeku Del Mar vol. II s poetickým názvem Ibiza rocks. 


8.    Neonový wishlist?
Ehm, nejradši bych řekla, že nic neonového nechci, ale jelikož jsem to udělala už u bílé, tak by to bylo vážně trapné :D. Proto jsem zapátrala na internetu a vybrala jsem dvě věci, které bych doma snesla :D


9. Neonové stíny nebo rtěnky?
Je to těžká volba, protože "neonovou linku" nosím ráda, ale stejně asi pořád vedou rtěnky. 

Blogy, které se tohoto projektu také účastní:

        Life with Sandra


Napište mi, jestli jste na tom někdo stejně, že vás neony nechaly naprosto chladnými.

7 komentářů: