úterý 14. července 2015

Vybarvi se 3. den druhý - burgundy

Krásné odpoledne!

Dnes je na pořadu dne další barva z projektu Vybarvi se. Tou barvou je burgundy, tedy tmavá vínově červená. Tuto barvu jsem objevila relativně nedávno a začala ji zařazovat do líčení i do šatníku a doplňků. Má to však jeden háček, tuhle barvu mám neodmyslitelně spojenou s podzimem, takže ji i nosím takřka výhradně na podzim. Proto mi v seznamu barev takovou radost neudělala. Ale překonala jsem se :D a vytáhla jsem svůj burgundy arsenál a něco jsem spáchala. Byla to ovšem výzva a ladila jsem to kapku letně, takže líčení je v takové světlejší vínové.

V mojí sbírce se nachází v této barvě jen pár kousků, zejména rtěnky a produkty na rty. Mám ale i oblíbený stín na oči, který je však od nějaké no name značky, koupila jsem ho ve výprodeji a ztratilo víčko, takže bohužel netuším, co je to za značku :D


Na obrázku vidíte no name stín na paletce tvářenek od Sleeku, z nichž prostřední má krásnou burgundy barvu. Dále je to lesk na rty od NYC, lak na nehty od Essence, fixka na rty taktéž od NYC, barva na rty od Sephory, Dermacol konturovací tužka na rty a jako poslední je lesk na rty od Manhattnu.
Co se týče dalších (nekosmetických) věcí, tak mám vínovou fleecovou deku a rolákový svetr. Jak říkám, až tolik tahle barva u mně zastoupení nemá, protože ji nosím jen na podzim a na začátku zimy.


Líčení v duchu burgundy:






Oči: Essence Effect eyeshadow - 02 Brazil´s sunset (jako podklad), burgundy stín z velké paletky od W7, no name tvářenka, která byla v kosmetickém kufříku, hnědý stín z paletky All about nude od Essence, rozjasňovač Vivid baked highlighter Golden lights od Make-up Revolution, řasena Senza od Moje, tužka na obočí Dermacol odstín 02 a gel na obočí od Alverde, hnědá varianta
Rty: Dermacol konturovací tužka na rty, odstín č. 04


Burgundy tag

1.    Máš tuhle barvu ráda?
       To je složitý, na podzim jí miluju, jindy ji tak nějak ignoruju.
2.    Co tě první napadne, když se řekne burgundy?
     Jelikož ji mám spojenou s podzimem, tak se mi vybaví červený burčák, který mám hodně ráda
3.    Piješ červené víno?
     Ne, samotné ne. Když je s colou, tak ano, ale zase je to tak trochu škoda, takže si radši vybírám jiné nápoje. 
4.    V jakém ročním období nejraději nosíš tuhle barvu?
     Jednoznačně podzim. Možná začátek zimy, ale podzim je jasnej. Připomíná mi tu krásnou barvu spadaného listí a je tak zvláštně temná a přitom zářívá, nosím ji pak i na očích.
5.     Nosíš burgundy rtěnky?
     Musela jsem si na ně dlouho zvykat, ale dnes můžu říct, ano, nosím burgundy rtěnky. Je fakt, že u rtěnek nejsem tak striktní a vytáhnu ji klidně i v jiném ročním období, ale podzim stále vede.
6.    Jaké barvy kombinuješ s vínovou?
     Miluji kombinaci se zlatou. Ale také mám ráda hnědou nebo bronzovou, kterou jsem použila i v tomto líčení. Pak je tu také klasika v podobě černé.
7.    Tvůj oblíbený vínový produkt?
     Tady se nemůžu rozhodnout, jestli oční stíny a nebo tekutá barva na rty od Sephory. Oboje je úžasné a krásně pigmentované.













8.    Burgundy wishlist?
    Moc přání nemám, protože to není moje až tolik oblíbená barva, ale co by se mi líbilo je burgundy kabelka a moje srdce ještě touží po stínu od Estyle.



9. Kdyby sis měla vybrat jestli burgundy rtěnku nebo stíny...?
    To je těžká volba, ale na pozdzim bych brala stíny, po zbytek roku rtěnku :)

Blogy, které se projektu také účastní:


Co vy a burgundy? Taky ji máte tak moc spojenou s podzimem nebo ji vytáhnete kdykoli?

4 komentáře:

  1. Nádherné líčení :-) A stíny E-style můžu doporučit, mám je doma a jsou dokonalý. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) A ty stíny si určitě jednou koupím, mám doma taky nějaké a jsou bezkonkurenční, dokonce se mi zdají lepší než některé high-end stíny.

      Vymazat
  2. Nádherné líčení. Ty stíny jsou pierre rené ne? Mám od nich pár stínů a nedám na ně dopustit, škoda, že už se neprodávají. Moc ti to sluší. Ta kombinace barev je fantastická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! A víš, že to asi bude ono? Mě se to nejdřív smázlo a potom jsem to víčko úplně ztratila :D a bohužel mám jen jedny... kdybych to věděla, tak vykoupím všechny odstíny, tenkrát byly tuším za 15 Kč a ta pigmentace je naprosto super....

      Vymazat