čtvrtek 16. července 2015

Vybarvi se 3, den čtvrtý - bílá/perleťová

Krásný den dámy,

dnes je hlavním tématem barva nevinnosti, bílá. K tomu se přidává i perleťová a mě se okamžitě vybavuje dlouhá šňůra perleťových bílých korálů. Nevím, jak tahle asociace vznikla, ale každopádně bílá barva je nepostradatelná, ale také zároveň trochu nedoceněná. Je to asi tím, že v líčení může stát těžko sama o sobě. Ale bez ní to taky dost dobře nejde. I proto jsem měla problém s líčením v této barvě.. Ale nejprve se jdeme podívat na mou bílou/perleťovou sbírku.


Jak vidíte, bílá se vyskytuje v mnoha případech spíše jako pomocník. Já je mám v podobě transparentního pudru od Umy, tří bází na oční víčka - W7, La Splash a Elf a vlastním i jednu bílou bázi na řasy a to od Dermacolu. Pak už tu jsou samotné produkty, co mají být vidět :) Dva stíny (jeden matný, druhý s perletí) v paletce All about chocolates od Essence, bílý monostín od P2, krémové oční stíny Moon touch musse od Dermacolu, bílý stín z tria od Rimmelu a z tria od kosmetiky Moje. Dále můžete vidět rozjasňovač od Umy, který je spíše stříbrný, ale je tak krásně perleťový, že jsem ho sem zařadit musela, gelové linky od Elfu, v bílé barvě, které jsou bohužel spíše průhledné, než bílé :/ a pigment od Yves Rocher. Chybí mi tu ještě tužka na oči, na kterou jsem zapomněla, ale uvidíte ji dole v TAGu :)

No a teď už k samotnému líčení:





Musím říct, že líčit se bílou až takhle moc je o nervy. Pořád byla i tam, kde nemá, především na řasách, odkud jsem ji prostě nedostala, takže ji bohužel můžete vidět. Jinak se mi líbilo zkusit zase něco nového, protože bílou přes celé víčko jsem snad ještě neměla :))). Asi bych v rámci nositelnosti přidala černou linku, ale chtěla jsem to zachovat takové nevinné, proto jsem ji na focení nakonec nedodala :D
Upřímně ráda bych vám popsala produkty, co mám v tomto líčení, ale jsem hlava děravá, nenapsala jsem si to hned, jak jsem to fotila a jelikož je to už pár dní, tak si vzpomenu jen, že jako podklad byl stín Moon touch mousse od Dermacolu a na to jsem dala bílý stín z tria stínů od Rimmelu.

Bílý/perleťový TAG

1.    Máš ráda bílou/perleťovou barvu?
     Musím přiznat, že je to mnou tak nějak opomíjená barva. V oblečení ji moc neužiju, protože jsem prase a hned si všechno bílý pokydám, tak se jí vyhýbám :D a v líčení očí ji samozřejmě používám často, ale rozhodně nehraje prim.

2.    První co tě napadne, když se řekne bílá/perleťová?
     Jak už jsem psala, tak ta šňůra s perlami, ale hned v závěsu je sníh :)

3.    Tvůj oblíbený bílý/perleťový produkt?
     Tak to je určitě tužka od E-style, bez té se neobejdu. 


4.    Tvé vysněné svatební šaty?
     To je celkem těžká otázka, jelikož jsem o tom ještě tak moc nepřemýšlela, ale zapátrala jsem na internetu a vysněné asi něco takto... Ale myslím, že na své svatbě budu mít poněkud praktičtější :D

5.    Jaké barvy s bílou/perleťovou kombinuješ?
     Tady se nedá odpovědět jinak, než že všechny. Bílá je natolik univerzální, že jde dohromady se všemi barvami.

 6.Tvůj bílý/perleťový wishlist?
     Je to strašně trapné, ale já žádný takový wishlist nemám. Bílá není mou oblíbenou barvou a co potřebuji, to mám, myslím :D. Na druhou stranu by mi asi v bílé barvě nevadilo nic, takže z toho se wishlist dělá opravdu dost špatně, tak doufám, že mi to prominete :)

7. Je něco, co v bílé barvě zbožňuješ?
    Musím říct, že mám hrozně moc ráda bílé vosky od Yankee Candle. Samozřejmě i jiné barvy, ale bílých mají hodně a takové krásné vůně jako bambucké máslo, vyprané ručníky, dětský pudr, jasmín... ach :)






Blogy, které se projektu také účastní:


        Life with Sandra

3 komentáře:

  1. Moc pěkné líčení.. a ty vosky wou, nějaké tipy jsem si tam našla i pro sebe.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) no, musím se přiznat, že třeba vosk Loves me, loves me not jsem ještě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty svatební šaty jsou ale nádherný!!!!

    OdpovědětVymazat