pátek 21. srpna 2015

Letní wishlist

Ahoj ahoj :)

asi po sto letech tu mám další článek. Jelikož se "pilně" připravuji na státnice, na dlouhou dobu jsem se odmlčela a ještě zhruba dva týdny to potrvá, jelikož prokrastinace skrze psaní článků na blog je až moc okatá, to jistě chápete. Proto ani dnes nepřináším článek v pravém slova smyslu, ale jen takový přehled toho, po čem mé srdce momentálně nejvíc touží. Jdem se na to hned podívat, ať se zas můžu jít učit :D

Wishlist:
Zdroj
Co jistě také nikoho nepřekvapí je, že tahle kráska od Too Faced se nachází hned na první příčce mého vysněného seznamu. Mé srdce po ní touží už poměrně dlouho a jako jediná položka na seznamu si může být jistá, že z něj zmizí a přesune se do mé kosmetické sbírky.
Zdroj


Dalším (a taky posledním) produktem na oční víčka v tomto seznamu je tenhle božský stín od Nars. Jmenuje se Callisto a já ho naprosto žeru a určitě by se u mě neztratil.



Zdroj

Přesuneme se k rtům. Jelikož se blíží podzim a já miluji matné rtěnky, ráda bych vyzkoušela i tuto "tekutou" variantu. Tyhle krásky jsou od značky Bourjois a jmenují se Rouge Edition Velvet a mají tak překrásné odstíny, že nevím, který bych si vybrala :) tak vám jich ukazuji víc.

Zdroj
U dekorativky ještě zůstaneme. Korektor Fit me od Maybelline je jako jediný z mého wishlistu k dostání v běžných drogeriích. Pátrání po ideálním korektoru stále pokračuje a na tenhle čtu samé pozitivní recenze, tak by nebylo od věci ho vyzkoušet.

Zdroj
Přesouváme se k péči a momentálně bych nejvíc chtěla tělové máslo od The Body Shop v nějakém větším balení. Měla jsem to úplně nejmenší balení, jsem s ním moc spokojená, božsky voní, hydratuje... Jen ta cena. Opět nevím, které bych si vybrala.


Zdroj
Co je to za nevzhlednou placku? :D Sice vypadá nic moc, ale určitě bude skvělý. Řeč je o šampuku od značky Lush, který bych konečně chtěla vyzkoušet. Tento se jmenuje Braziliant a má mít na svědomí leskleljší vlasy. Voní tropicky a momentálně je můj favorit, nicméně to se často mění.



Zdroj
A od kosmetiky se přesuneme kousek dál, ale ne zas tak moc. Nedávno jsem si zkoušela asi po sto padesáti letech natočit vlasy a kupodivu to vypadalo celkem dobře. Bohužel můj nástroj pro vytváření vln vypadá spíš jako dětská hračka a tak by asi nebylo od věci pořídit něco lepšího :))

Zdroj
Poslední položka na mém seznamu. Kdo by neznal Invisibobble? :) Chci zkusit nějaké kvalitnější, než co mám doma (z tržnice). Něco na tom přeci musí být, když to nosí každý :D

Ták, to by bylo asi všechno. Zas tolik toho není, co? :)

Co vy a vaše přání? Shodují se některá s těmi mými?




7 komentářů:

  1. Chocolate Bar je uzasna paletka, som rada ze ju mam :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že to jsou celkem reálná přání - to dopadne Luci ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno určitě ne, ale pár věcí by mohlo :)))

      Vymazat
  3. Díky tomu šampuku jsem dostala brutální chuť na džus. Jdu zmáčknout pár pomerančů :-D
    Jo a k té prokrastinaci - i ta je potřeba, aby si člověk občas odpočinul ;-) Držím palečky, ať státnice dobře dopadnou! :-* :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak aspoň k něčemu je ten wishlist dobrý :D
      Díky moc Bebe! :)*

      Vymazat
  4. Docela taky koukám po Chocolate Bar...a gumičky Invisibobble mám a jsou úžasné:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat